top of page

Eliška & Pavel: svatba ve Vilémově

Aktualizováno: 25. 2. 2021



Svatba Elišky a Pavla byla pořádná vesnická veselka. Obklopeni rodinou a přáteli si řekli ano při církevním obřadu v kostele sv. Kateřiny ve Vilémově. Po přejezdu na hostinu je čekalo svatební zalikování ve velkém stylu s hosty z dalekých krajin, které musela Eliška naučit českým zvykům. Na focení jsme si odběhli za vesnici, na místo jejich prvního rande. Párty se během dne rozjela na tolik, že pan farář s nevěstou i vymetl podlahu, a to doslova. :)


Je to radost, když svatba plyne sama o sobě a místo stresu je plno prostoru pro lásku a veselí. Přesně díky takovým dnům a lidem miluju svoji práci. Děkuji, že toho mohu být součástí!

Místo na svatbu, olomoucký kraj, letní svatba. Vilémov, letní svatba, letní svatba inspirace, svatebni fotograf Olomouc, svatebni fotograf, misto na svatbu olomouc a okoli, kde se vzit v okoli olomouce, olomocky kraj svatebni fotograf, svatba v olomouci, svatebni misto olomoucky kraj, fotograf na svatbu, modry svatebni oblek, fialova svatebni kytice, modra svatebni kytice, svatebni oblek, svatebni saty, svatebni kytice inspirace, kremove svatebni saty, svatebni foceni inspirace

Jak probíhal jejich celý svatební den, a že to byla pořádná jízda, se můžete podívat tady.



0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


Ahoj!

Jsem tu od toho, abych vám dělal radost vším, co máte, a ukázal vám to z pohledu,
který neznáte.

Jsem svatební a rodinný fotograf z Olomouce, moc rád se za vámi ale vydám kamkoli!

bottom of page