top of page

Jana & Martin a jejich slunečný den na zámku Náměšť na Hané

Aktualizováno: 10. 3. 2021


Místo na svatbu, Čechy pod kosířem svatba, letní svatba. Letní svatba, svatebni fotograf Olomouc, svatebni fotograf, misto na svatbu olomouc a okoli, kde se vzit v okoli olomouce, olomocky kraj svatebni fotograf, svatba v olomouci, svatebni misto olomoucky kraj, fotograf na svatbu, cernobile svatebni fotografie, prirozene svatebni fotografie, momentky svatebni foceni, nestrojene svatebni fotky, foceni zamek cechy pod kosirem, foceni zamecky park, zamek svatba olomoucky kraj

Svatba Jany a Martina byla naprosto skvělým zakončením letošní svatební sezóny. Počasí jim vyšlo na jedničku, co bylo ale důležitější, vybrali si správnou partu lidí, kteří po jejich slibu na zámku v Náměšti na Hané nešetřili dojetím. To se rychle přehouplo v nadšení, které v nedalekém kulturním domě pokračovalo až do rána.


Janča mi k večeru na baru řekla, ať se pomalu začínám učit novorozenecké fotky, že si nehodlá zvykat na jiného fotografa :) Vážím si toho, že se ke mně vracíte a focení vás se mnou baví stejně tak jako mě s vámi!


Nevěsta se připravuje na svatbu v kulturním domě Náměšť na Hané.

Tuto fotku mám hrozně rád. Věřím, že těch myšlenek musíte mít (nejen!) ráno při přípravách opravdu hodně, a to je přesně to, co já chci, abyste si u svých fotek vybavili. Přijde mi, že mezi těmi návaly nervozity a očekávání se sem tam najde chvilka naprostého klidu a pocitu štěstí z toho, co vás čeká. Tahle fotka je přesně o tom.


Mým cílem je ty pocity uchovat, umožnit vám to všechno prožít znovu a třeba se u toho i vrátit do momentů, které jste si ten den nestihli užít tak, jak si to zaslouží... a že o takové na svatbě většinou opravdu není nouze! :)


Družičky zapínají nevěstě svatební šaty.
Hosté čekající na obřad na zámku v Náměšti na Hané.
První polibek novomanželů při obřadu v zámeckém parku v Náměšti na Hané.
Radost novomanželů při obřadu.
Gratulace novomanželům po obřadu.
Družička objímá nevěstu při dojemné gratulaci po obřadu.
Dojatá družička objímá ženicha po obřadu v Náměšti na Hané.
Portrét novomanželů v zámeckém parku.
Novomanželé při svatebním focení na zámku v Náměšti na Hané.
Portrét novomanželů v zámeckém parku v Náměšti na Hané.
Šťastná nevěsta objímá svého muže při svatebním focení.
Portrét ženicha a nevěsty při venkovním svatebním focení.
Ženich dává nevěstě pusu na čelo pod slavobránou po obřadu v Náměšti na Hané.
Nápis pohádka začíná jako výzdoba na svatbě v kulturním domě v Náměšti na Hané, u kterého se novomanželé smějí při krájení svatebního dortu.

Jak Janče a Martinovi pohádka začala, na to se můžete podívat zde. Tento rok to byla pořádná jízda a já už se moc těším na to, co přinese rok 2020. Děkuju, že s váma mohu tak důležité chvíle sdílet!


Novomanželé při polibku obklopeni přáteli a rodinou s prskavky při večerním focení v kulturním domě Náměšť na Hané.

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Ahoj!

Jsem tu od toho, abych vám dělal radost vším, co máte, a ukázal vám to z pohledu,
který neznáte.

Jsem svatební a rodinný fotograf z Olomouce, moc rád se za vámi ale vydám kamkoli!

bottom of page