top of page

Magda & Jakub | Svatba Uhlířov a Dolní Životice

Aktualizováno: 6. 2. 2022


Místo na svatbu, uhlirov svatba, dolni zivotice svatba, letní svatba. Letní svatba, letní svatba inspirace, svatebni fotograf Olomouc, svatebni fotograf, misto na svatbu olomouc a okoli, kde se vzit v okoli olomouce, svatba v olomouci, svatebni misto olomoucky kraj, fotograf na svatbu, prirozene svatebni fotografie, momentky svatebni foceni, nestrojene svatebni fotky, foceni za zapadu slunce, svatebni foceni zapad slunce, zapad slunce romanticke foceni, romantika zapad slunce, romanticke fotky

Svatba Magdy a Jakuba nastartovala letní sezónu, a to ve velkém stylu. Po ranních přípravách měl Kuba na výběr hned dvě nevěsty, na obřad v kostele Nejsvětějšího Spasitele v Dolních Životicích si ale přeci jen přivezl Magdu. Před kostelem je čekala výzva v podobě přeřezání zámku a po cestě na hostinu v Uhlířově byli přepadeni bandou s Fantomasem včele.


Kuba je průvodčí, a tak jsme se na focení vydali kam jinam než na koleje. Mám rád, když pro vás ta místa něco znamenají, hned to svatebním portrétům dává větší smysl. Magda s Kubou už jsou spolu několik let a za tu dobu se pořádně nevyfotili. Prý jim to moc nejde, tak jsem dostal za úkol fotit je jen z dálky, aby byli malinkatí, a romantiku ať údajně nečekám vůbec. Nakonec se nám povedlo večer utéct na pár minut na portréty při západu slunce a trochu se nám to zvrhlo, to asi ta svatební atmosféra nebo co. :)


Občas se vše sejde jak má, počasí dopadne na jedničku a máte kolem sebe partu lidí, co tomu dni dodají i tu pomyslnou třešničku na už tak vynikajícím dortu. To bylo pro Magdu půlnoční překvapení s narozeninovým dortem, který i se sloniskem dostala za doprovodu prskavek v okruhu svých nejbližších. Focení jejich dne byla zkrátka jedna velká radost. :)



Na momentky z celého dne se pojďte podívat sem. :)



0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Ahoj!

Jsem tu od toho, abych vám dělal radost vším, co máte, a ukázal vám to z pohledu,
který neznáte.

Jsem svatební a rodinný fotograf z Olomouce, moc rád se za vámi ale vydám kamkoli!

bottom of page