top of page

Terka & Michal: svatba s dětmi | Hotel Akademie, Hrubá Voda

Aktualizováno: 6. 2. 2022



Svatby s dětmi jsou pro mě prostě srdcovka. Na tu Terky a Michala jsem se těšil už od předsvatebního focení, kdy se jim hned na začátku ten nejmenší namočil v potůčku, který obíhá místo obřadu. Focení to tak bylo lehce improvizované a bez bot, ale nasmáli jsme se a hlavní bylo, že jsem se s dětmi setkal i před svatbou a celková zkušenost s focením pro ně tak byla zase o něco jednodušší. Už tehdy bylo jasné, že mezi sebou mají krásný vztah, co bude radost zachytit na fotkách.


Terka s Michalem si řekli své ano spolu s nejbližší rodinou a přáteli v areálu Hotelu Akademie v Hrubé Vodě. Znovu a znovu se utvrzuji v tom, že svatbu dělají lidé. Společně vytvořili atmosféru, která určitě nejen mně zůstane v hlavě ještě dlouho, a pokud by potřebovala osvěžit, věřím, že jim budou fotky schopny ji kdykoli navodit zpět... no a o tom to celé je. :)


Na svatbě totiž nenajdete nic přirozenějšího než děti, které vám nasypou takovou dávku emocí, že o momentky nemáte nouzi. O to víc pak nabírají fotky na hodnotě a v čase zrají jako víno. Pocit, že jim tyto fotky budou v budoucnu přinášet radost znovu a znovu, mě hřeje u srdce. Děkuji, že dáváte mé práci smysl.



Jestli vám tato porce fotek z jejich svatebního dne nestačila, zamiřte sem. :)



0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Ahoj!

Jsem tu od toho, abych vám dělal radost vším, co máte, a ukázal vám to z pohledu,
který neznáte.

Jsem svatební a rodinný fotograf z Olomouce, moc rád se za vámi ale vydám kamkoli!

bottom of page