top of page

Anetka: novorozenecké focení v domácím prostředí

Aktualizováno: 9. 3. 2021



Věděli, že brzy už budou tři, a tak se Ivča s Mirou loni v květnu vzali bez větších oslav i přes všechna omezení, i tak si ale jejich svatební den moc užili. Přesně půl roku na to jsme udělali pár těhotenských fotek a necelé dva měsíce později už slavili Vánoce ve třech. Byl jsem pozván na návštěvu, tady už tak máte pár fotek kompletní rodinky.


Anetku v ošatce nečekejte, stejně jako ostatní děti ji při focení držím tam, kde patří, v náručí svých rodičů. Přesně tam si ji budou pamatovat nejlépe. Focení mělo původně proběhnout na jiném místě, já jsem ale strašně rád, že jsme nakonec zůstali u nich doma. Je to prostě celé přirozenější. Kde jinde dokumentovat dítě a jak lépe na něj vzpomínat, než v prostředí, ve kterém vyrůstá.


Moc si vážím toho, že s vámi u těchto životních mezníků mohu být a pomoci vám je milovat i v budoucnu. Jo a říká se, že mám prý asi dobrou auru, Anetka se údajně umí i pořádně vzteknout, ale u našeho focení byla naprostý andílek. :)


Domácí novorozenecké newborn focení. Newborn foceni doma cena, newborn fotografie, novorozenecke fotografie, fotografie deti po porodu, detsky fotograf, fotograf deti olomouc, olomoucky kraj foceni, dolezal fotograf, fotograf olomouc, domaci foceni olomouc, foceni deti olomouc, foceni novorozenete cena, foceni deti na dece, jak fotit deti doma, foceni deti inspirace tipy, prebalovani ditete, tata a dcera, foceni dcery, jak oblect miminko na foceni, foceni miminek, detska hracka na spani

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Ahoj!

Jsem tu od toho, abych vám dělal radost vším, co máte, a ukázal vám to z pohledu,
který neznáte.

Jsem svatební a rodinný fotograf z Olomouce, moc rád se za vámi ale vydám kamkoli!

bottom of page