top of page

Ema

Aktualizováno: 9. 3. 2021


Domácí novorozenecké newborn focení. Newborn foceni doma cena, newborn fotografie, novorozenecke fotografie, fotografie deti po porodu, detsky fotograf, fotograf deti olomouc, olomoucky kraj foceni, dolezal fotograf, fotograf olomouc, domaci foceni olomouc, foceni deti olomouc, foceni novorozenete cena, foceni ve vanocnim svetru, vanocni foceni, vanoce dite foceni, vanocni svetr, detsky vanocni svetr, vanocni svetr inspirace, foceni deti na dece, jak fotit deti doma, foceni deti inspirace tipy

Tak je to tu zase! :) Po tom, co jsem si tu vylil srdíčko před rokem s Olim, mu už stihli pořídit i sestřenici. Ema se narodila na druhé straně republiky v době covidové, k fotkám jsme se tak nedostali dříve jak o Vánocích. kdy měla sotva 6 týdnů.


Jen doufám, že dostanete možnost prožít dětství ve stejné svobodě, jakou jsme kdysi brali za samozřejmost. Rodiče jste si ale lépe vybrat nemohli, a ať už to bude jakkoli, je mi jasné, že chybět vám nic nebude. Dělá mi to radost, sledovat vás, jak rostete, a budu tu i nadále, abych vše dokumentoval.


... a já už se pomalu těším na to, kdo se nám objeví letos. ♥️



0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Ahoj!

Jsem tu od toho, abych vám dělal radost vším, co máte, a ukázal vám to z pohledu,
který neznáte.

Jsem svatební a rodinný fotograf z Olomouce, moc rád se za vámi ale vydám kamkoli!

bottom of page