top of page

Oliver | Novorozenecké focení | Olomouc | Porodnice, doma

Aktualizováno: 6. 2. 2022



Hned druhý den po porodu jsem se vydal s novopečenými prarodiči do porodnice. Foťák jsem měl po ruce, ale když Lůca vyšla z pokoje a pomalu se k nám blížila s Olim v novorozenecké postýlce, nezvedal jsem ho. Na ten moment nikdy nezapomenu, stejně jako na její hrdý úsměv, když se nám ho chystala představit.


Oli se rozhodl přijít na svět o měsíc dříve a vážil jen něco málo přes dvě a půl kila. Z malého krtečka se zlodějskýma prstíkama je ale už dnes chlapák, co potřebuje zakrývat druhou bradu (aspoň teda podle maminky).


O Lůce už jsem vám psal tady a tu jsou fotky Lukyho a Lůc před porodem. Už dříve jsem si slíbil, že budu Oliho průběžně fotit, abych jim za pár let mohl udělat knihu. Z mých příspěvků už asi víte, že to nebude kniha tváří a milníkových kartiček. Bude jen o nich a já už se na ni strašně těším. Projekty tohoto typu plánuju už delší dobu, rád bych se věnoval víc dokumentování rodin a kde jinde začít, než u té své.


Je to už 5 měsíců a já zjišťuju, že nám roste před očima daleko rychleji, než stíháme dokumentovat... ale rozhodně se teprve máme na co těšit! :)


Domácí novorozenecké newborn focení. Newborn foceni doma cena, newborn fotografie, novorozenecke fotografie, fotografie deti po porodu, detsky fotograf, fotograf deti olomouc, olomoucky kraj foceni, dolezal fotograf, fotograf olomouc, domaci foceni olomouc, foceni deti olomouc, foceni novorozenete cena, jak fotit deti doma, foceni deti inspirace tipy, foceni rodiny doma, domaci rodinne foceni, foceni miminek s rodici, cernobile novorozenecke fotografie, miminka v naruci, dite v naruci

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Ahoj!

Jsem tu od toho, abych vám dělal radost vším, co máte, a ukázal vám to z pohledu,
který neznáte.

Jsem svatební a rodinný fotograf z Olomouce, moc rád se za vámi ale vydám kamkoli!

bottom of page